2012-08-04 09:58:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - különleges nap lehet a mai

Napi horoszkóp augusztus 4.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha van rá módja, vonuljon félre kicsit a világtól, és gondolja végig a lehetőségeit. Ha úgy találja, hogy jelenlegi helyzetében több az élvezetes és jó, mint a rossz, akkor nincs oka változtatni. Ellenkező esetben viszont van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Habár minden oka meglenne arra, hogy elveszítse a fejét, hogy kiboruljon, mégsem kellene így reagálnia. Önt eddig is a híres nyugalma mentette meg a katasztrofális helyzetekben, ahol bárki más elvérzett volna. Ez most is így van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Önfejű és makacs lehet a mai napon. Pedig minél inkább ragaszkodik valamihez, az annál távolabb kerülhet öntől. Tanúsítson némi rugalmasságot és engedékenységet, és akkor az, ami távolodni látszott, most ismét közeledhet önhöz.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Hagyja, hogy kicsit sodródjon, hogy elragadják önt az események. Ha folyamatosan csak aggódik, és azon rágódik, hogy mit szalaszt el, ha nem a pillanatnak él, akkor a végén semmi sem fog megtörténni önnel. A lemondással nyerhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Végre rendet kellene teremtenie az életében. Talán túl sokat akart, és ez a túl sok, most vasmarokkal szorítja önt, követel és számon kér. De ezek mind a saját ötletei voltak, amik követelményekként állnak ön előtt. Önön múlik, meddig.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön elemző típus, aki minden részletkérdést alaposan megfontol és számba vesz, mielőtt döntene. Ezt mások is tudják önről, ezért ma a tanácsát kérhetik. De előbb tájékozódjon alaposan, ha valóban segíteni szeretne az illetőn.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Végre hétvége van, és ez örömmel és lelkesedéssel tölti el. Főleg, mert olyan programja van, aminek igazán szívből tud örülni. Lazításra, pihenésre most leginkább a vizes helyeken lehet alkalma. A tánc, a zene is jót tesznek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ezt a hétvégét végre a családjával kellene töltenie. Eddig túlságosan a kötelezettségeinek élt, azután pedig a hobbijának. Ha nem akarja, hogy kedvesével kenyértörésre kerüljön sor, akkor most végre vele is törődjön! Meg a gyerekeivel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Különleges nap lehet ez a mai az ön számára. Rengeteg meglepetésre számíthat: egy ajándék, vagy régi barát felbukkanása formájában. Ön mindig is adakozó természet volt, most mindenből, amit adott, valami visszaáramolhat az életébe.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nehéz hetet tudhat maga mögött, most minden oka megvan rá, hogy csak a pihenéssel, a kikapcsolódással törődjön. Ha úgy is érzi, hogy szalad a ház, inkább a természetben töltse az időt, mint sem portörölgetéssel. Most nyár van.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A tükörben nézegetve magát, talán ismét felmerülhet önben a fogyókúra gondolata. Jelentős súlyfelesleget halmozhatott fel, és ez már az egészségén is meglátszik. Ha a vérnyomása is magas, ne halogassa tovább a diétát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma végre ne csak a saját gondolataival foglalkozzon. Vegye észre, hogy mások egészen máshogy látják a dolgokat, mint ön. Egy elvarázsolt világban él – de persze mások is, csak másként. Most itt a lehetőség, hogy felébredjen.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: